Thuis

Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Xuanhuagroep bestaat uit Xuanhua-Machinesmateriaal de Invoer Vervaardigend van Co., van Ltd en Xuanhua-en Co. van de de Uitvoerhandel, Ltd. Sinds 2006, heeft het bedrijf zich op de ontwikkeling en de productie van machines voor de voedselindustrie geconcentreerd. Sinds 2014, heeft het bedrijf een de invoer en de uitvoerbedrijf gevestigd en zijn producten zijn in het buitenland verkocht. In 2018, vertegenwoordigde de de uitvoerverkoop 76,3% van de totale verkoop van het bedrijf.

 

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Onze volledige productielijnen omvatten etc. de machines van de pindaverwerking, de machines van de cachouverwerking, het materiaal van de amandelverwerking, het materiaal van de pincetverwerking, ander materiaal van de nootverwerking, machines van de vleesverwerking, fruit en plantaardige verwerkingsmateriaal, deegwarenmachines, verpakkende machines. Meer dan 15 reeksen, meer dan 150 types. Wij hebben uitgebreide productieervaring, kunnen de aangepaste oplossingen van de voedselproductie voor klanten aanpassen, en gepersonaliseerde producten en de diensten verlenen. wegens de hoogte - kwaliteit en betrouwbare prestaties van onze producten, worden zij wijd gebruikt in diverse installaties van de voedselverwerking, centrale keukens, overheidskantines, hotels, restaurants en veel andere plaatsen.

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Ons doel moet cliënten wereldwijd met hoogte dienen - kwaliteitsproducten, grote betrouwbaarheid, toegewijde verantwoordelijkheid, de professionele diensten en eerbare geloofwaardigheid om aan de eisen van Klanten in alle aspecten te voldoen. Kies ons, sparen uw Kosten.

wegens hoogte - de prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, zijn onze producten niet alleen met succes verkocht in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 70 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: De V.S., Italië, Rusland, Japan, Korea, Turkije, Brazilië, India, Singapore in de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, zijn de producten zeer met ingestemd en geprijst.

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Ons doel is eenvoudig: om de beste machines te creëren aan de beste prijs en industrie-leidende klantenservice te verstrekken.

Wij begrijpen diepgaand elke klant en maken het productiemateriaal om aan hun behoeften te voldoen. Gebruik onze productieervaring en marktervaring om onze klantenwinst te helpen de markt.

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Voor meer gedetailleerde informatie over onze machines van de voedselproductie, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoek en verheugen ons op het werken met u.

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

2006, werd de productieinstallatie opgericht. Nadruk op de ontwikkeling en de productie van nootmachines.

 

2007, werd de eerste pindakaasproductielijn door onze fabriek onafhankelijk wordt veroorzaakt die met succes getest.

 

2008, Bereikte de het materiaalverkoop van de pindakaasproductie van enige punten 3 miljoen

 

2009, werd de cachouproductielijn met succes onderzocht, en de het werkefficiency was meer dan 2 keer dat van gelijkaardige producten.

 

2011, de productie van fruit en het plantaardige schoonmaken en de productielijn van het verwerkingsmateriaal werden voltooid.

 

2012, werd de productielijn van het vleesmateriaal voltooid en het bedrijfteam gebreid aan 50 mensen uit.

 

2014, werd het de uitvoerbedrijf gevestigd

 

2015, verkreeg het product de EU-de certificatie van Ce, die bewijst dat het product stabiel en betrouwbaar is.

 

2018, wordt betrouwbaarst en het betrouwbare integriteits verwerkende bedrijf, wordt de producten uitgevoerd naar meer dan 70 landen en gebieden.

 

2022, Geëngageerd aan het voorzien van klanten van geavanceerdere oplossingen, betere kwaliteit, lagere prijsproducten, zijn wij op de weg geweest!

China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Xuanhua Imp. & Exp. Trading Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Xuanhua

Aantal werknemers : 70~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-6500000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 70% - 80%